Mandariinibroileria ja uunikasvikset

Jos koipireidet ovat valmiiksi marinoituja, huuhtele marinadi pois kylmän veden alla.

Aseta koivet vuokaan ja leikkaa niihin 3 viiltoa/koipireisi.

Purista päälle puolikkaan mandariinin mehu.

Ripauta pintaan tuista barbeque mausteseosta tai chiliä tms. Laita uuniin 225 asteeseen.

Kuori perunat ja porkkanat.

Pilko pieniksi (porkkana pienemmäksi kun kypsyy hitaammin).

Pilko kesäkurpitsa ja purjo isoiksi paloiksi.

Laita ne niille varattuun vuokaan.

Purista valkosipulin kynnet veitsen lappeella puolella kämmenesi alla "auki" ja poista kuoret.

Heitä vuokaan myös kokonaiset valkosipulin kynnet sekä kokonaiset kirsikkatomaatit.

Lorauta päälle oliiviöljy.

Mausta lempiyrteillä, kuten timjamilla tai rosmariinillä (myös minttu sopii).

Suolaa ja pippuria joukkoon ja uuniin.

Kana kypsyy noin 50-60 minuutissa ja kasvikset noin 20-30 minuutissa.

Tästä tulee 2 TUHTIA annosta tai 4 pientä annosta.

Nyt merkitty tuhdimman mukaan.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 467 grammaa

Kekki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Koipireisi, uunissa paistettu, pelkkä liha, annos 165g884g1839kcal251.1g6.2g82.2g0g
Mandariini-appelsiinitäysmehu, Marli54g27kcal0g5.9g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g322g193kcal4.8g41.8g0.3g2.9g
Porkkana, keskikokoinen 65g322g90kcal1.9g19.1g0.6g8g
Kesäkurpitsa zucchini 268g48kcal1.5g6.7g1.1g1.9g
Purjosipuli 161g37kcal2.9g3.9g0.3g3.4g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g48g50kcal3.8g7.9g0.3g1g
Kirsikkatomaatti (La palma), annos 200g402g80kcal4.8g12.9g1.4g0g
Oliiviöljy (kylmäpuristettu, extra virgin) (Pirkka), annos 20g40g354kcal0g0g40.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g5436kcal541.6g208.8g252.8g34.4g
Valittu annoskoko2500g2718kcal270.8g104.4g126.4g17.2g
Annoskoko puolitettuna1250g1359kcal135.4g52.2g63.2g8.6g
Arvot/100g100g109kcal10.8g4.2g5.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=109111