Peltileipä

Sekoita aineet puuhaarukalla.

Kohota tunti.

Kippaa voidellulle pellille ja tasoita.

Kohota 15min.- tunti, pari.

Mitä kaemmin saa kohota, sitä parempaa tulee.

Paista ensin 250 asteessa vartti, laske lämpö 125:een ja anna paistua vielä toinen vartti.

Nosta liinan päälle tukea vasten pystyyn jäähtymään, niin pohjakin pysyy rapeana.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 81 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi1033g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva, annos 11g28g102kcal12.8g11.4g1.7g0g
Suola, annos 3g13g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 31g126kcal0g31g0g0g
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl207g703kcal28.9g115.7g13.8g22.7g
Vehnälese 78g177kcal10.3g11.9g3.5g29.1g
Vehnäjauho puolikarkea 1007g3456kcal102.6g705.1g12.1g35.3g
Margariini 60%, rainbow/pirkka/eldorado 103g555kcal0.9g0.7g62g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g10236kcal311g1751.6g186.2g174.2g
Valittu annoskoko2500g5118kcal155.5g875.8g93.1g87.1g
Annoskoko puolitettuna1250g2559kcal77.8g437.9g46.6g43.6g
Arvot/100g100g205kcal6.2g35g3.7g3.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=109383