Kalkkuna-vihannespihvit

Turvota korppujauhot vedessä, pilko sipuli ja lisää se, kalkkuna, vihannessuikaleet ja kananmuna kippoon ja sekoita tasaiseksi massaksi.

Mausta oman maun mukaan.

Itse käytin suolaa, mustapippuria, valkopippuria.
paista pannulla.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 59 grammaa

Tiugru
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kalkkunan paistijauheliha (Kariniemi), annos 200g1064g1479kcal202.1g0g74.5g0g
Korppujauho 133g487kcal13.9g99.6g1.4g7g
Vesi, vesijohtovesi 532g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 293g417kcal36.6g0.9g30g0g
Vihannessekoitus, Rainbow (250g pussi)332g116kcal8g15.6g1.7g8.6g
Sipuli 146g44kcal1.8g7g0.3g2.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g5087kcal524.8g246.2g215.8g36.2g
Valittu annoskoko2500g2544kcal262.4g123.1g107.9g18.1g
Annoskoko puolitettuna1250g1272kcal131.2g61.6g54g9.1g
Arvot/100g100g102kcal10.5g4.9g4.3g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=109628