Perunamakkara, Vasken

Ainekset etiketistä; Peruna 50%, sianliha 20%, siankieli 20% (liha ja lihaan verrattavia aineksia 40%, Huom! lihan ja kielen suhde on arvaus), sipuli, suola 1,2% ja pippuri.

Annos 200g.

Paistetaan uunissa 225c, n.30min.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Jarppari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sianliha keskiarvo 499g1090kcal91.2g0g81.3g0g
Kieli naudan 499g1000kcal83.3g0g74.9g0g
Sipuli (kuorittu)125g34kcal1.6g6g0.2g2.1g
Suola, annos 3g30g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 25g70kcal2.7g9.6g0.8g6.6g
Peruna, vanha, kuorittu 1248g950kcal23.5g193.4g2.5g12.5g
Vesi75g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g6287kcal404.6g418g319.4g42.4g
Valittu annoskoko2500g3143kcal202.3g209g159.7g21.2g
Annoskoko puolitettuna1250g1572kcal101.2g104.5g79.9g10.6g
Arvot/100g100g126kcal8.1g8.4g6.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=109641