Rusettikanaa

200 g rusettimakaroneja
400 g kanaa suikaleina
1 sipuli
1 paprika
0,5 kesäkurpitsaa
2 tl curryä
2 rkl vehnäjauhoja
3 dl vettä
1 kanaliemikuutio
100 g sulatejuustoa

Keitä makaronit ohjeen mukaan.

Suikaloi muut aineet kattilaan (paitsi juusto) ja hauduta 15 min.

Yhdistä makaronit ja muut ainekset, lisää sulatejuusto.

Kun juusto on sulanut ruoka on valmista.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 231 grammaa

Sirkkis9
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pasta, fusilli tricolore, Rainbow (75g)541g1870kcal64.9g383.8g8.6g44.3g
Kananpojan Rintaleike, Kariniemen1081g1297kcal194.6g13g64.9g2.2g
Sipuli (kuorittu)149g40kcal1.9g7.1g0.3g2.5g
Paprika punainen 216g63kcal2g9.7g0.9g4.1g
Kesäkurpitsa zucchini 162g29kcal0.9g4.1g0.6g1.1g
Vehnäjauho puolikarkea 54g186kcal5.5g37.8g0.6g1.9g
Sulatejuusto, 9 %, Olympia270g405kcal45.9g0g24.3g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)27g70kcal3.5g3.2g4.9g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g7923kcal638.4g917.4g210.2g112.4g
Valittu annoskoko2500g3962kcal319.2g458.7g105.1g56.2g
Annoskoko puolitettuna1250g1981kcal159.6g229.4g52.6g28.1g
Arvot/100g100g159kcal12.8g18.3g4.2g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=109927