Hirven uunipaisti valkosipulilla

Hirvenliha kuutioidaan, ruskistetaan ja maustetaan grillimausteella, porkkanat/lantut kuutioidaan ja ruskistetaan pannulla.

Kaikki laitetaan uunipataan johon lisätään kikkoman, pippurit, laakerinlehdet ja vesi jotta liha ja porkkana peittyvät kokonaan.

Paistetaan uunissa 200asteessa 1-2 tuntia riippuen lihasta (kun liha mureaa niin kypsää).

Hyvää ruokahalua !!

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 195 grammaa

Teppma
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 726g237kcal4.5g40.4g1.5g18.5g
Lanttu 166g48kcal1.7g7.6g0.5g3g
Vesi, vesijohtovesi 854g0kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g1.7g0.1kcal0g0g0g0g
Kikkoman soijakastike vähäsuol. (250ml)98g81kcal9.3g10.8g0g0g
Flora margariini 60, annos 10g47g254kcal0.1g0.1g28.2g0g
Valkosipulijauhe, annos 3g0.9g2.9kcal0.1g0.6g0g0g
Hirvenliha 602g677kcal127.2g0g18.1g0g
Suola, annos 3g5.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g2597kcal285.8g119g96.6g43g
Valittu annoskoko2500g1299kcal142.9g59.5g48.3g21.5g
Annoskoko puolitettuna1250g649kcal71.5g29.8g24.2g10.8g
Arvot/100g100g52kcal5.7g2.4g1.9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=110037