Uuniomenat

Viipaloidaan pestyt omenat kuorineen.

Ladotaan omenat uunivuokaan.

Sulatetaan voi, sekoitetaan sulaan voihin sokeri ja kaneli.

Kaadetaan seos omenoiden päälle.

Paistetaan n. 30 min 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 270 grammaa

Sapiska
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g116g845kcal1.2g1.2g92.6g0g
Sokeri 46g188kcal0g46.2g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g23g84kcal0.8g18.4g0.8g0g
Omena, ulkomainen, keskiarvo, kuorineen 2315g893kcal3.7g188.9g2.1g34.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g4020kcal11.4g509.4g191g69.4g
Valittu annoskoko2500g2010kcal5.7g254.7g95.5g34.7g
Annoskoko puolitettuna1250g1005kcal2.9g127.4g47.8g17.4g
Arvot/100g100g80kcal0.2g10.2g3.8g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=110339