Ahvenanmaan pannukakku

Hauduta puuro maitoon n. 5min.

Lisää loput aineet jähtyneeseen puuroon.

Voitele matalareunainen vuoka halk. 28cm.

Kaada taikina vuokaan.

Paista 175astetta, n.1 tunti.

Tarjoa raparperivaahdon kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 112 grammaa

Kelkiira
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, Kevyt1853g853kcal59.3g89g27.8g0g
Mannasuurimo tumma 185g573kcal18.9g110.1g3.3g10.2g
Kananmuna kuoreton 204g291kcal25.5g0.6g20.9g0g
Ruokokidesokeri (Dan sukker), annos 500g89g356kcal0g88.1g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai122g428kcal14.7g86.8g2.6g3.7g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g30g92kcal3.3g17.8g2.1g8.3g
Suola, annos 3g5.6g0kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl11g100kcal0g0g11.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g5385kcal243.4g784.8g135.6g44.4g
Valittu annoskoko2500g2693kcal121.7g392.4g67.8g22.2g
Annoskoko puolitettuna1250g1346kcal60.9g196.2g33.9g11.1g
Arvot/100g100g108kcal4.9g15.7g2.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=110888