Kesäkurpitsa pastakastike

Kuullota sipuli öljyssä, lisää valutetut herkkusienet sekä suikaloitu kesäkurpitsa.

Sekoita jauhot veteen ja lisää seos pannulle nauhana.

Anna kiehua kokoon hetki miedolla lämmöllä.

Lisää lopuksi sulatejuusto ja halutessasi timjami.

Anna vielä kiehua kokoon viitisen minuuttia hiljaisella tulella.

Tarjoile pastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 234 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 800g145kcal4.5g20g3.2g5.6g
Herkkusieni säilyke 267g45kcal5.6g0.5g0.8g6.4g
Sipuli (kuorittu)133g36kcal1.7g6.4g0.3g2.3g
Vehnäjauho puolikarkea. Myllyn paras. 65 g.53g187kcal7.1g36.3g1.3g2g
Vesi800g0kcal0g0g0g0g
Timjami 5.3g15kcal0.5g1.4g0.4g2g
Oliiviöljy 13g118kcal0g0g13.3g0g
Liemikuutio, kasvisliemi, Maggi27g88kcal1.2g4g7.5g0g
Sulatejuusto, rasvaa 20-24 %, keskirasvainen 400g1192kcal74.3g10g96.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g3651kcal189.8g157.2g245.8g36.6g
Valittu annoskoko2500g1826kcal94.9g78.6g122.9g18.3g
Annoskoko puolitettuna1250g913kcal47.5g39.3g61.5g9.2g
Arvot/100g100g73kcal3.8g3.1g4.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=111038