Possunlihakastike

Poista lihasta näkyvä rasva ja kalvot, viipaloi ohuiksi viipaleiksi.

Mausta soijakastikeella, jätä maustumaan n. 30 min. Silppua sipuli.

Ruskista lihat rypsiöljyssä muutamassa erässä sipulin kanssa.

Lisää ruokakerma ja hauduta n. 10 min.

Tarjoa lisäksi esim.

lohkoperunoita.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 218 grammaa

Taiska
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)383g103kcal5g18.4g0.8g6.5g
Porsaanfilee ulko/sisäfilee, rasvaa 4,5 % 1341g1678kcal281.6g0g60.3g0g
Soijakastike, Aroi, aito kiinalainen, 10ml86g112kcal5.8g17.2g0g0g
Rypsiöljy, kultasula (Raisio), annos 5g58g517kcal0g0g57.5g0g
Ruokakerma 2% (Valio), annos 50g632g348kcal19.6g40.5g12.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g5517kcal624g152.2g262.4g13g
Valittu annoskoko2500g2758kcal312g76.1g131.2g6.5g
Annoskoko puolitettuna1250g1379kcal156g38.1g65.6g3.3g
Arvot/100g100g110kcal12.5g3g5.2g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=111414