Juustokakku (kevyt)

Murenna keksit.

Mausta Hermesetajauhella (3 rkl) ja inkiväärillä.

Lisää rahka, sulata rasva ja lisää murujen joukkoon.

Nypi tasaiseksi taikinaksi.

Painele seos irtoreunaiseen vuokaan, jonka pohjalle on laitettu leivinpaperi.

Seos ei saa nousta reunoille.

Sekoita tuorejuustoon makeutusaine(2,5 dl), vaniljasokeri sekä sitruunan mehu ja kuoriraaste.

Sekoita joukkoon munat yksitellen.

Kaada juustotäyte vuokaan, keksipohjan päälle ja paista kakkua 175 asteisessa uunissa keskitasolla noin 30-35 minuuttia.

Pyöräytä veitsellä vuoan ympäri, reunan ja kakun välistä.

Irrota vuoan reunat varovaisesti ja laita kakku viileään jäähtymään.

Koristele jäähtynyt kakku marjoilla tai hedelmillä ja tarjoa.

Marjoja tai hedelmiä ei ole tässä laskettu mukaan.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 146 grammaa

Isosisko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Philadelphia extra light -tuorejuusto, 5% rasvaa1067g1067kcal117.4g32g53.4g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g8.5g34kcal0g8.5g0g0g
Sitruunan mehu, tuore, 50 ml107g22kcal8.6g0g0.3g0.1g
Välipalakeksi, digestive 576g2464kcal37.3g340.2g105.2g19.2g
Maitorahka, milbona (500g)96g65kcal11.7g3.7g0.2g0g
Margariini 80% keskiarvo96g682kcal0.3g0.2g76.8g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g2.8g10kcal0.1g2.2g0.1g0g
Kananmuna kuoreton 470g670kcal58.7g1.4g48.1g0g
Hermesetasjauhe, annos 1g64g185kcal0.8g35.9g0g25.6g
Hermesetas-jauhe13g37kcal0.2g7.2g0g5.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g10474kcal470.2g862.6g568.2g100g
Valittu annoskoko2500g5237kcal235.1g431.3g284.1g50g
Annoskoko puolitettuna1250g2619kcal117.6g215.7g142.1g25g
Arvot/100g100g210kcal9.4g17.3g11.4g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=111500