Mummon leipä

Tee löysä juuri ja anna nousta puoli tuntia.

Lisää loput jauhot.

Kohota jälleen.

Leivo 2 leipää/limppua.

Kohota.

Paista 225astetta, n. 30 min. Voitele paistetut leivät laihalla vesi-siirappiseoksella.

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 32 grammaa

Kelkiira
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 708g0kcal0g0g0g0g
Siirappi 204g616kcal0.2g151.5g0g0g
Hiiva 39g29kcal5.2g0.4g0.2g2.7g
Ruisjauho kokojyväjauho 197g598kcal17.2g108.9g3.7g27.3g
Grahamjauho 393g1289kcal41.5g238.6g8.6g38.9g
Hiivaleipäjauho, tumma (Myllyn paras), annos 100g943g3302kcal127.4g618.9g27.4g51.9g
Suola, annos 3g16g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g11668kcal383g2236.6g79.8g241.6g
Valittu annoskoko2500g5834kcal191.5g1118.3g39.9g120.8g
Annoskoko puolitettuna1250g2917kcal95.8g559.2g20g60.4g
Arvot/100g100g233kcal7.7g44.7g1.6g4.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=111646