Lihapullat (luomusipulikeitto+kermaviili)

Luomusipulikeitto sekoitetaan kauraleseiden (tai korppujouhojen kanssa) kermaviiliin ja annetaan turvota 10 min. Sitten sekoitetaan joukkoon kananmuna ja jauheliha.

Seoksesta muotoillaan lihapullat ja paistetaan 20-30 min 200 c:ssa

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 15 grammaa

Juhaty
AineksetMääräEnergiaPHRK
Luomusipulikeitto 64g ps (Sysmän luomuherkut), annos 15g211g314kcal9.1g67.5g0g0g
Kermaviili Ingman 10%659g791kcal20.4g29g65.9g0g
Kauralese, Myllärin Luomu 1dl=50g66g168kcal12g30.6g5.1g10.7g
Kananmuna kuoreton 181g258kcal22.6g0.5g18.6g0g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 1383g3148kcal262.8g0g235.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g9357kcal653.8g255.2g649.6g21.4g
Valittu annoskoko2500g4679kcal326.9g127.6g324.8g10.7g
Annoskoko puolitettuna1250g2339kcal163.5g63.8g162.4g5.4g
Arvot/100g100g187kcal13.1g5.1g13g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=112745