Jauheliha-kasvispata

Viipaloi sipuli reiluiksi puolirenkaiksi, lohko perunat, kuutioi kesäkurpitsa ja leikkaa paprika sopiviksi paloiksi.

Kuullota jauheliha ilman rasvaa pannussa.

Lisää sipuli ja anna kypsyä hetken.

Mausta suolalla.

Lisää joukkoon tomaattimurska ja kuumenna kiehuvaksi.

Lisää perunat ja paprika (jos haluat paprikasta pehmeää).

Hauduta noin 15min tai niin kauan, että peruna on kypsää.

Lisää kesäkurpitsa (ja paprika, jos et halua siitä kypsää).

Hauduta vielä hetken, niin että kesäkurpitsa kypsyy.

Tarjoa ruisleivän kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 355 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha nauta 5%704g909kcal146.5g0g35.2g0g
Sipuli (kuorittu)132g36kcal1.7g6.3g0.3g2.2g
Peruna, keskikokoinen 60g299g180kcal4.5g38.9g0.3g2.7g
Paprika keltainen 423g127kcal4g21.5g0.8g8.5g
Kesäkurpitsa, tuore440g75kcal2.6g11g1.8g3.1g
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)502g151kcal5g30.1g1g5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g2953kcal328.6g215.6g78.8g43g
Valittu annoskoko2500g1476kcal164.3g107.8g39.4g21.5g
Annoskoko puolitettuna1250g738kcal82.2g53.9g19.7g10.8g
Arvot/100g100g59kcal6.6g4.3g1.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=112808