Karppipannari

Kaikki ainekset kulhossa sekaisin ja taikina uunivuoalle, joka on voideltu.

Taikina hyvin löysää.

Ensin uuniin 220-225 asteeseen n. 20 minuutiksi ja sitten 160 asteeseen n.10 minuutiksi, kunnes pannarin pinta on ruskea.

Tarjoillaan marjojen kanssa! :)

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 524 grammaa

Heidiihh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 95g692kcal1.1g0.4g77.6g0g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g382g2290kcal80.2g25.2g206.1g0g
Kananmuna kuoreton 1050g1497kcal131.2g3.1g107.6g0g
Kuohukerma,valio,2dl954g3244kcal19.1g28.6g334g0g
Suola, annos 3g14g0kcal0g0g0g0g
Makeutusjauhe (Canderel), annos 0.48g4.8g18kcal0.1g4.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g15484kcal463.4g123.6g1450.6g0g
Valittu annoskoko2500g7742kcal231.7g61.8g725.3g0g
Annoskoko puolitettuna1250g3871kcal115.9g30.9g362.7g0g
Arvot/100g100g310kcal9.3g2.5g29g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=112903