Omena-kinkkukeitto

Laita kattilaan rypsiöly lämpenenmään ja kuullota sipuli kuutiot siinä.

Lisää näiden jälkeen kuoritut ja kuutioidut omenat.

Lisää currya oman maun mukaan (n. 3rkl) ja sekoita tasaiseksi.

Lisää joukkoon kalkkunasuikaleet.

Lisää vesi joukkoon ja sinne 2 kanaliemikuutiota.

Sekoita ja anna kiehua hiljalleen.

Anna kiehua hiljalleen n.30min ja lisää joukkoon creme fraiche (myös tavallinen ruokakerma käy), anna lämmetä mutta ei enää kiehua.

Päälle voi koristeeksi laittaa vielä persiljasilppua.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 436 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Omena, ulkomainen, kuorittu 419g187kcal0.8g39.4g0.4g7.5g
Sipuli (kuorittu)161g43kcal2.1g7.7g0.3g2.7g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)12g30kcal1.5g1.4g2.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 1434g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g17g155kcal0g0g17.2g0g
Snellmanin kalkkunasuikale 300g344g375kcal82.6g3.4g3.4g0g
Creme fraiche, 8% rasvaa (Arla), annos 100g115g126kcal3.4g7.5g9.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g1832kcal180.8g118.8g65.2g20.4g
Valittu annoskoko2500g916kcal90.4g59.4g32.6g10.2g
Annoskoko puolitettuna1250g458kcal45.2g29.7g16.3g5.1g
Arvot/100g100g37kcal3.6g2.4g1.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=113342