Perjantaipizza

Tee pizzapohja ohjeen mukaan kohoamaan.

Kuullota sipuli ja valkosipuli kuutiot ja lisää jauheliha ja paista kypsäksi.

Mausta jauheliha oman maun mukaan (grillimauste, chili, paprikaujauhe jne..).

Painele taikina ohueksi, tasaiseksi levyksi uunipellille ja levitä sen päälle ketsuppia.

Lisää ruskistettu jauheliha, kalkkunasuikaleet, suolakurkku sekä ananaspalat.

Pinnalle juustoraaste ja eikun uuniin.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 278 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 200g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g16g144kcal0g0g16g0g
Kariniemen kananpojan jauheliha (Kariniemi), annos 400g798g1022kcal118.9g0g71.8g0g
Sipuli (kuorittu)299g81kcal3.9g14.4g0.6g5.1g
Valkosipuli 20g22kcal1.6g3.3g0.1g0.4g
Ketsuppi, Heinz70g72kcal0.6g16.8g0.1g0.8g
Suolakurkku (Sauvo), annos 100g299g33kcal2.4g4.8g0.3g0g
Ruispizzamix (Sunnuntai), annos 300g299g1137kcal35.9g197.5g20.9g18g
Snellmanin kalkkunasuikale 300g299g326kcal71.8g3g3g0g
Juustoraaste Arla Magre 17%200g559kcal57.9g5g33.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g6789kcal586g489.6g293.4g48.6g
Valittu annoskoko2500g3395kcal293g244.8g146.7g24.3g
Annoskoko puolitettuna1250g1697kcal146.5g122.4g73.4g12.2g
Arvot/100g100g136kcal11.7g9.8g5.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=113366