Kesäkurpitsaohukaiset

1 kesäkurpitsa raastettuna (n. 8 dl)
4 rkl vehnäjauhoja
2 kananmunaa
2 valkosipulinkynttä
1 sipuli
1 dl persiljaa
1 dl juustoraastetta
suolaa
vastajauhettua mustapippuria
Paistamiseen rypsiöljyä
Sekoita ohukaisainekset tasaiseksi taikinaksi.

Kuumenna ohukaispannu ja laita jokaiseen syvennykseen öljyä.

Nosta joka syvennykseen ohukaistaikinaa.

Paista kunnes ohukainen on kauniin ruskea ja käännä se. Paista ohukainen kauniin ruskeaksi myös toiselta puolelta.

Annoksesta tulee n. 12 kpl

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 168 grammaa

Anusa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 1493g269kcal8.4g37.3g6g10.4g
Vehnäjauho puolikarkea 149g512kcal15.2g104.5g1.8g5.2g
Kananmuna kuoreton 410g586kcal51.3g1.2g42.1g0g
Raejuusto, maustamaton 2 % (Arla) 200 g purkki373g336kcal56g9.3g7.5g0g
Sipuli kuivattu 37g102kcal3.9g13.1g0.6g13.1g
Rypsiöljy 37g330kcal0g0g37.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g4269kcal269.6g330.8g190.6g57.4g
Valittu annoskoko2500g2134kcal134.8g165.4g95.3g28.7g
Annoskoko puolitettuna1250g1067kcal67.4g82.7g47.7g14.4g
Arvot/100g100g85kcal5.4g6.6g3.8g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=113470