Kekin possupata

Ruskista possunlihat florassa.

Mausta pippurilla ja suolalla.

Lisää sipulit, currytahna, sienet ja ananasmurska.

Seikoita joukkoon 1-2 rkl vehnäjauhoja.

Sekoita hyvin.

Lisää 2dl vettä ja loraus fondya tai tms. Kaada joukkoon 1dl 5% fraichea.

Hauduta uunissa tai levyllä 25 min. Lisää joukkoon kookosmaito ja kuumenna vielä 5 min. Tarjoa esim.

riisin kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 275 grammaa

Kekki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan lihasuikale (maustamaton)909g1455kcal172.7g0g81.8g0g
Sipuli 227g69kcal2.8g10.9g0.5g3.9g
Curry Paste red, Aroy-D34g35kcal1.3g4.8g1.2g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g11g12kcal0.9g1.9g0.1g0.2g
Herkkusieni säilyke 182g31kcal3.8g0.4g0.5g4.4g
Ananasmurska ananasmehussa Rainbow227g114kcal0.9g27.3g0.2g0g
Flora culinesse11g84kcal0g0g9.3g0g
Fraiche 5% Valio227g205kcal9.1g17.3g11.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 34g117kcal3.5g23.9g0.4g1.2g
Kookosmaito 182g379kcal3.7g5.1g38.8g0.9g
Vesi455g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g4998kcal397.4g183.2g288.4g21.2g
Valittu annoskoko2500g2499kcal198.7g91.6g144.2g10.6g
Annoskoko puolitettuna1250g1249kcal99.4g45.8g72.1g5.3g
Arvot/100g100g100kcal7.9g3.7g5.8g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=113586