Perukan maksakastike

Kalvojen poiston jälkeen paloittele ja paista maksa ja sipulit.

Lisää nesteet ja hauduta n. 8min.

Suurusta ja mausta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 330 grammaa

Teija1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maksa poron 791g938kcal174g0g26.1g0g
Sipuli 152g46kcal1.9g7.3g0.3g2.6g
Oivariini, 80 normaalisuolainen47g341kcal0.5g0.5g37.9g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)474g403kcal4.7g16.6g33.2g0g
Maizena vaalea suuruste (Unilever), annos 5g76g281kcal0.8g63.7g2.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 948g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 1.9g5.4kcal0.2g0.8g0g0.5g
Suola, annos 3g10g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g4029kcal364.2g177.8g199.6g6.2g
Valittu annoskoko2500g2014kcal182.1g88.9g99.8g3.1g
Annoskoko puolitettuna1250g1007kcal91.1g44.5g49.9g1.6g
Arvot/100g100g81kcal7.3g3.6g4g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=114391