Kebab itse tehty

Sekoita kaikki ainekset taikinakulhossa koneella n. 10 min. Tee pötkylä ja kierrä se folioon tiukaksi paketiksi.

Paista 100 asteessa 4 tuntia.

Kaada liemi pois ja anna vetäytyä ja jäähtyä kaikessa rauhassa.

Nauti omien hyvien kastikkeiden ja salaatin kera.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 179 grammaa

Aija48
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenjauheliha oma saalis1861g2084kcal409.3g0g55.8g0g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 116g81kcal1.5g13.1g1.5g4.5g
Jauheliha, sika-nauta 465g1030kcal81.4g0g79.1g0g
Mustapippuri 58g163kcal6.3g22.3g1.9g15.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g6715kcal997g70.8g276.6g39.8g
Valittu annoskoko2500g3358kcal498.5g35.4g138.3g19.9g
Annoskoko puolitettuna1250g1679kcal249.3g17.7g69.2g10g
Arvot/100g100g134kcal19.9g1.4g5.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=114524