Perunagratiini

Kuori perunat ja sipulit.

Keitä ne suolavedessä siten että perunat ovat melkein kypsiä.

Lisää jogurttiin hienonnetut valkosipulinkynnet ja juustoraaste.

Paloittele perunat.

Laita perunat ja sipulit vuokaan ja mausta mustapippurilla ja suolalla.

Lisää jogurttimössö päälle ja paista n.175C kunnes on kermaisen näköistä.

Itse paistoin n. 50min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 296 grammaa

Majs
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 1268g961kcal23.7g195.5g2.5g12.7g
Kreikkalainen jogurtti (Eridanous), annos 100g634g799kcal31.7g17.8g66.6g0g
Sipuli (kuorittu)254g69kcal3.3g12.2g0.5g4.3g
Valkosipuli, tuore, silputtu17g18kcal1.3g2.8g0.1g0.4g
Mustapippuri 4.2g12kcal0.5g1.6g0.1g1.1g
Suola, annos 3g6.3g0kcal0g0g0g0g
Juusto, Valio arkijuusto317g1046kcal85.6g0g76.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g5807kcal292.2g459.8g291.8g37g
Valittu annoskoko2500g2903kcal146.1g229.9g145.9g18.5g
Annoskoko puolitettuna1250g1452kcal73.1g115g73g9.3g
Arvot/100g100g116kcal5.8g9.2g5.8g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=115314