Bolognesekastike

Kuullota sipuli oliiviöljyssä, lisää jauheliha ja ruskista.

Mausta tässä vaiheessa jauhelihamausteella.

Lisää tomaattimurska ja haluamasi mausteet (valkosipuli, pippuri, timjami, basilika jne...) ja anna hautua n. 30 min.

Tarjoile pastan ja juustoraasteen kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 201 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)155g42kcal2g7.5g0.3g2.6g
Oliiviöljy 16g137kcal0g0g15.5g0g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen776g1079kcal147.5g0g54.3g0g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g1553g544kcal15.5g100.9g7.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g3604kcal330g216.8g155.8g5.2g
Valittu annoskoko2500g1802kcal165g108.4g77.9g2.6g
Annoskoko puolitettuna1250g901kcal82.5g54.2g39g1.3g
Arvot/100g100g72kcal6.6g4.3g3.1g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=115413