Paras alakarppi pizzapohja ikinä

Tämän pohjan on Kipura ja Tsil kehitelleet, legensa jo eläessään

Ainekset sekaisin, levitä vuoan pohjalle veteen kastetun lusikan avulla.

Esipaista n. 10 min 200 asteessa.

Täytteet päälle ja vielä uuniin n. 20 minuutiksi.

On just semmoinen rapea pohja - ei liian paksu, mutta pysyy hyvin kasassa.

Erinomainen myös muiden piirakoiden pohjaksi mm. sienien kera.

Tuplaamalla reseptin saat siitä koko pellilliseen riittävän pohjan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 130 grammaa

Teidi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g1442g8654kcal302.9g95.2g778.8g0g
Leivinjauhe 24g42kcal1.3g9.1g0g0.1g
Emmental, punaleima 17%962g2789kcal326.9g0g163.5g0g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 72g200kcal1.4g2.2g20.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g23369kcal1265g213g1925g0.2g
Valittu annoskoko2500g11684kcal632.5g106.5g962.5g0.1g
Annoskoko puolitettuna1250g5842kcal316.3g53.3g481.3g0.1g
Arvot/100g100g467kcal25.3g4.3g38.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=115884