Tomaattikastike (canneloni)

Kuulosta sipuli, lisää pienjeksi kuutioitu porkkana, selleri ja valkosipuli, kuullota vielä hetki, kunnes vihannekset ovat pehmentyneet hieman.

Lisää tomaattipyre, säilötyt tomaatit, sokeri ja etikka.

Anna hautua kannen alla hiljalleen mieleuiten vähintään tunti.

Soseuta sauvasekoittimella.

Mausta pippurilla maun mukaan.

Käy myös pohjaksi bolognede-kastikkeeseen, vähennä tällöin sokerin määrää.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 142 grammaa

Ksp
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g286g80kcal1.7g17g0.6g7.1g
Lehtiselleri 110g14kcal1.2g1.2g0.2g1.1g
Kuorittu tomaatti säilyke Rainbow1758g352kcal17.6g61.5g7g0g
Tomaattipyre (Eldorado), annos 70g154g154kcal6.2g30.8g0.6g0g
Sokeri 8.8g36kcal0g8.8g0g0g
Balsamiviinietikka (Kuhne), annos 15g15g17kcal0.1g3.5g0g0g
Valkosipuli 18g19kcal1.4g2.9g0.1g0.4g
Sipuli 121g37kcal1.5g5.8g0.2g2.1g
Oliiviöljy 31g272kcal0g0g30.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g1960kcal59.4g263g79g21.4g
Valittu annoskoko2500g980kcal29.7g131.5g39.5g10.7g
Annoskoko puolitettuna1250g490kcal14.9g65.8g19.8g5.4g
Arvot/100g100g39kcal1.2g5.3g1.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=116063