Kesäkurpitsavuoka

450 g kesäkurpitsaa
1 tl rypsiöljyä
n. 100 g tomaattia
150 g juustoraastetta

Voitele vuoka rypsiöljyllä.

Siivuta kesäkurpitsat ja lado ne vuokaan.

Levitä päälle siivutetut tomaatit, ja ripottele päälle juustoraaste.

Halutessa voi maustaa ripauksella suolaa, pizzamausteella tai n. 50 g Créme Bonjour cuisine-pippurisekoituksella.

(616,5 kcal P 38,4 H 15,8 R 44,0
n. 82 kcal/100 g ?)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 151 grammaa

Stiina1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g21g186kcal0g0g20.7g0g
Tomaatti 413g94kcal2.3g14.3g1.2g5.8g
Creme Bonjour cuisine, pippurisekoitus207g289kcal6.2g4.1g26.9g0g
Kesäkurpitsa1860g316kcal7.4g46.5g11.2g13g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g1771kcal31.8g129.8g120g37.6g
Valittu annoskoko2500g886kcal15.9g64.9g60g18.8g
Annoskoko puolitettuna1250g443kcal8g32.5g30g9.4g
Arvot/100g100g35kcal0.6g2.6g2.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=116281