Puolukkarönttönen

Pohjaan ruisjauho 3,5 dl, 1 tl suolaa, 1,5 dl kylmää vettä

täytteeseen 200g tuoreita puolukoita tai pakastettuja ja 200g keitettyä peurunaa.

Survotaan sekaisin.

Lisää makeutusainainetta jos haluat.

Leivotaan niinuin karjalanpiirakat ja paistetaan 150 c noin 15 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 51 grammaa

Pehmo84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruisjauho Pirkka856g2612kcal83.1g522.4g17.1g128.5g
Puolukka 816g317kcal3.6g55.5g4.1g21.2g
Suola, annos 3g12g0kcal0g0g0g0g
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 816g618kcal15.3g125.8g1.6g8.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g7093kcal204g1407.4g45.6g315.8g
Valittu annoskoko2500g3547kcal102g703.7g22.8g157.9g
Annoskoko puolitettuna1250g1773kcal51g351.9g11.4g79g
Arvot/100g100g142kcal4.1g28.1g0.9g6.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=116480