Rahkalettuset (ei arvaa karpiksi)

Sekoita munat, mantelijauho, rahka, makeutusaine ja vanilliinisokeri sekaisin.

(sähkövatkaimella vatkaantuu hyvin).

Paista pannulla voin kera tai lettupannulla. 4 pientä lettua vastaa yhtä annosta.

Ohje karppausfoorumilta.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 69 grammaa

Tottuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, omega, kuoreton 1057g1465kcal132.1g3.2g103.6g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki1289g722kcal109.5g64.4g2.6g0g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g88g526kcal18.4g5.8g47.3g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka26g103kcal0g25.5g0g0g
Canderel makeutusjauhe41g158kcal1.2g38.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g5948kcal522.4g274.6g307g0g
Valittu annoskoko2500g2974kcal261.2g137.3g153.5g0g
Annoskoko puolitettuna1250g1487kcal130.6g68.7g76.8g0g
Arvot/100g100g119kcal10.4g5.5g6.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=116856