Pizzapohja (karppi)

Aineet sekaisin.

Levitä pellille lusikalla.

Paista 10-15 min (riippuu tulevien täytteiden määrästä ja laadusta.

Esim. pizzakastiketta laitettaessa kannattaa paistaa pohja kypsemmäksi kuin pelkillä kinkuilla yms. täytettävällä).

Täytä.

Paista vielä 15-30 min. Taaskin riipuen täytteistä.

Sopii karppitortillaksikin.

Uuninlämpö koko ajan 200 astetta.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 584 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
kreikkal. kermajogurtti, Eridanous (Lidl), annos 1000g1070g1349kcal53.5g30g112.4g0g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g642g2312kcal179.8g12.8g173.4g0g
Kananmuna kuoreton 471g672kcal58.9g1.4g48.3g0g
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl103g349kcal14.4g57.5g6.9g11.3g
Ruisjauho Pirkka193g588kcal18.7g117.5g3.9g28.9g
Leivinjauhe 21g38kcal1.1g8.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g10612kcal652.8g454.6g689.8g80.6g
Valittu annoskoko2500g5306kcal326.4g227.3g344.9g40.3g
Annoskoko puolitettuna1250g2653kcal163.2g113.7g172.5g20.2g
Arvot/100g100g212kcal13.1g9.1g13.8g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=117368