Lohikeitto nro 2

Pilko vihannekset ja juurekset.

Lisää kiehuvaan veteen liuotettu kalaliemikuutio.

Laita vihannekset ja juurekset isoon kattilaan, kaada päälle kalaliemi ja anna kiehua keskilämmöllä, kunnes porkkanat tuntuvat miltei kypsiltä.

Lisää keittoon paloiteltu (nahaton) kirjolohi ja lopuksi koskenlaskijajuusto.

Lisää halutessasi tuoretta tai kuivattua tilliä, mustapippuria ja suolaa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 588 grammaa

Sarikki82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Purjosipuli 55g13kcal1g1.3g0.1g1.2g
Porkkana 223g73kcal1.4g12.4g0.4g5.7g
Peruna, keskikokoinen 60g425g255kcal6.4g55.2g0.4g3.8g
Maggi kalaliemikuutio, 126 g16g41kcal1.8g3.8g1.9g0g
Vesi1404g0kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g60g168kcal11.4g0g13.2g0g
Kirjolohifilee 235g389kcal39.4g0g25.9g0g
Juuriselleri 65g21kcal0.8g3g0.1g2g
Tilli, tuore 16g4.8kcal0.6g0.1g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g1928kcal125.6g151.6g84.2g26g
Valittu annoskoko2500g964kcal62.8g75.8g42.1g13g
Annoskoko puolitettuna1250g482kcal31.4g37.9g21.1g6.5g
Arvot/100g100g39kcal2.5g3g1.7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=117411