Maskarponerahka

Kerma ja juusto vatkataan löysäksi vaahdoksi, ja rahka sekoitetaan vaahtoon.

Lisätään tuoreet (pakastetut) mansikat ja tuore mango kuutioituna sekä vaniljasokeri.

Itse käytin maskarponejuustoa, mutta laitoin listaan tuon philadelphian, kun maskarponea ei tästä laskurista löytynyt.

Sivistynyt arvaukseni kuitenkin on, että rasvaisuudeltaan juustot ovat samaa luokaa, joskin maskarpone on maultaan parempaa.

Annokset voi koristaa sitruunan kuoriraasteella, sitruunamelissalla ja muutamalla mansikan viipaleella.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 168 grammaa

Saaramaaria
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuohukerma,valio,2dl495g1683kcal9.9g14.9g173.3g0g
Philadelphia tuorejuusto 200g495g1262kcal29.2g15.8g118.3g0g
Maitorahka, Valio, 0,3495g322kcal54.5g20.8g1.5g0g
Mango (tuore)495g332kcal2.5g75.7g1.5g10.4g
Mansikka 495g230kcal2.5g41.6g1g9.4g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g25g99kcal0g24.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g7857kcal197.2g386.6g591.2g39.6g
Valittu annoskoko2500g3928kcal98.6g193.3g295.6g19.8g
Annoskoko puolitettuna1250g1964kcal49.3g96.7g147.8g9.9g
Arvot/100g100g157kcal3.9g7.7g11.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=117758