Porkkanasosekeitto

Paloittele porkkanat ja sipulit ja keitä ne kypsäksi kasvisliemivedessä.

Kaada liemi talteen ja soseuta porkkanat ja sipulit soseeksi.

Lisää ruokakerma ja lientä tarpeen mukaan.

Mausta rakuunalla tai basilikalla, kiehauta keitto vielä kerran.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 272 grammaa

Caristaja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g1150g322kcal6.9g68.4g2.3g28.7g
Vesi, vesijohtovesi 1150g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)69g19kcal0.9g3.3g0.1g1.2g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g4.6g4.8kcal0.4g0.7g0g0.1g
Kasvisliemikuutio, vähärasvainen (Maggi), annos 10g12g28kcal0.6g4.8g0.6g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)115g98kcal1.1g4g8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g941kcal19.8g162.4g22g60g
Valittu annoskoko2500g471kcal9.9g81.2g11g30g
Annoskoko puolitettuna1250g235kcal5g40.6g5.5g15g
Arvot/100g100g19kcal0.4g3.2g0.4g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=117864