Karitsa-nauta-sikakaalipata

Kypsennysaika: 1-1½ tuntia.

Ruskista liha ja kaali.

Pane liha ja kaali kerroksi kerroksittain pataan.

Pane suolaa kerrosten väliin.

Lisää muut mausteet ja kaada päälle niin paljon vettä, että se juuri peittää muut ainekset.

Keitä ruoka kannen alla miedossa lämmössä.

Tarkista maku.

Sirottele päälle persiljasilppua ja tarjoile keitettyjen perunoiden kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 412 grammaa

Sirpa1958
AineksetMääräEnergiaPHRK
Nauta-sikajauheliha (Atria), annos 400g709g1771kcal124g0g141.7g0g
Karitsan paistijauheliha (7% rasvaa) (Lihatukku harri tamminen oy), annos 400g506g724kcal101.2g0g35.4g0g
Kaali, valkokaali1215g256kcal14.6g41.3g2.4g25.5g
Mustapippuri 20g57kcal2.2g7.8g0.7g5.4g
Persilja 51g14kcal0.7g0.6g0.1g4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g5643kcal485.4g99.4g360.6g69.8g
Valittu annoskoko2500g2822kcal242.7g49.7g180.3g34.9g
Annoskoko puolitettuna1250g1411kcal121.4g24.9g90.2g17.5g
Arvot/100g100g113kcal9.7g2g7.2g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=118654