Marinoitu kuha

Ensin valmistetaan marinadi:

Sipuliksi kannattaa valita kevätsipuli, joka pilkotaan varsineen.

Makeutta antamaan voi käyttää mitä tahansa tummaa sokeria (itse käytin muscovadoa).

Jos haluaa jättää sokerin kokonaan pois, kannattaa käyttää makeaa soijakastiketta.

Limestä puristetaan vähän mehua ja raastetaan kuorta mukaan.

Kalafileiden annetaan marinoitua noin tunti ennen paistamista.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 300 grammaa

Saaramaaria
AineksetMääräEnergiaPHRK
Inkivääri, tuore, silputtu63g50kcal1.1g11.1g0.5g1.3g
Soijakastike 225g136kcal11.7g21.4g0.2g0g
Sipuli (kuorittu)209g56kcal2.7g10g0.4g3.5g
Fariinisokeri63g254kcal0g62.5g0g0g
Chilikastike makea (Rainbow), annos 20g63g119kcal0g28.2g0g0g
Lime, kuorittu, annos 50g125g45kcal0.8g2.8g1.4g3.5g
Kuhafile, raaka1669g1202kcal270.5g0g11.7g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 84g738kcal0g0g83.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g5201kcal573.6g272g195.4g16.6g
Valittu annoskoko2500g2601kcal286.8g136g97.7g8.3g
Annoskoko puolitettuna1250g1300kcal143.4g68g48.9g4.2g
Arvot/100g100g104kcal11.5g5.4g3.9g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=118833