Jauheliha-papukastike+spagetti

Keitä spagetti liemikuutiolla maustetussa vedessä (n. 8-10 min.)
Kuullota sipulisilppu öljyssä, lisää jauheliha ja ruskista.

Mausta mustapippurilla ja jauhelihamausteella.

Lisää pavut kastikkeineen anna lämmetä hetki ja lisää pasta-aines.

Anna hautua kannen alla n. 5 min.
Lisää keitetty valutettu spagetti kastikeen joukkoon tai tarjoa erikseen.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 745 grammaa

Taiska
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi1343g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, vähärasvainen (Maggi), annos 10g6.7g16kcal0.4g2.8g0.3g0g
Spaghetti fiberup (Gallo), annos 80g201g630kcal24.2g126.9g3g0g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen242g336kcal45.9g0g16.9g0g
Sipuli (kuorittu)77g21kcal1g3.7g0.2g1.3g
Rypsiöljy, kultasula (Raisio), annos 5g10g91kcal0g0g10.1g0g
Valkoinen papu tomaattikastikkeessa 285g251kcal14.6g32.8g3.4g14.3g
Dolmio Light Classico Bolognese336g124kcal4g26.2g0.3g2.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g2937kcal180.2g384.8g68.4g35.8g
Valittu annoskoko2500g1469kcal90.1g192.4g34.2g17.9g
Annoskoko puolitettuna1250g734kcal45.1g96.2g17.1g9g
Arvot/100g100g59kcal3.6g7.7g1.4g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=119692