Kikherne-kanacurry

Ryöppää pinaattia suolalla maustetussa vedessä muutama minuutti.

Kaada vesi pois ja puristele pinaatit kuiviksi.

Leikkaa pinaatit pienemmiksi paloiksi esim.

saksilla.

Leikkaa broileri isohkoiksi paloiksi ja paista pannulla öljyssä.

Voit siirtää paistetut broilerit sivuun odottelemaan.

Kuori ja hienonna valkosipuli.

Kuullota sitä paistinpannulla öljyssä muutama minuutti.

Lisää pannulle juustokumina ja valutetut kikherneet.

Jatka paistamista, kunnes kikherneet lämpenevät.

Lisää joukkoon pinaatti ja broileri.

Mausta mustapippurilla ja suolalla.

Tarjoa riisi-ohran kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 281 grammaa

Naksuti

Naksuti sanoi...

Tosi hyvää ruokaa! Kastikkeeksi sopii mainiosti itsetehty tsatsiki!

lauantai 25.04.2009 klo 10:07

AineksetMääräEnergiaPHRK
Pinaatti 445g59kcal7.2g1.8g1.3g5.8g
Valkosipuli, tuore, silputtu22g23kcal1.8g3.6g0.1g0.5g
Öljyt, oliiviöljy (Bertolli Extra Vergine) 13,5 g 1 rkl30g270kcal0g0g30g0g
Kikherne säilötty Bonduelle890g1157kcal57.9g178g26.7g44.5g
Broileri, rintafilee, nahaton 668g715kcal154.2g0g10g0g
Riisiohra Kypsennetty (Myllyn paras), annos 100g445g1696kcal39.2g318.2g5.8g28g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g7841kcal520.6g1003.2g147.8g157.6g
Valittu annoskoko2500g3921kcal260.3g501.6g73.9g78.8g
Annoskoko puolitettuna1250g1960kcal130.2g250.8g37g39.4g
Arvot/100g100g157kcal10.4g20.1g3g3.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=120202