Juustosarvet

Kuivat aineet + juustoraaste (melkein mikä vaan käy) ensin sekaisin, joihin sekoitetaan kermaviili ja öljy.

Kaulitaan pyöreäksi levyksi, ja leikataan siivuiksi (pizzaslice-tyylisesti), sarvet rullataan leveästä päästä alkaen sarviksi.

Päälle voi ripotella juustoraastetta, unikonsimeni tms ja voidella munalla halutessaan.

Uuniin 200 C ja 10 min.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 37 grammaa

Pikkurebe
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 1087g3730kcal110.8g760.9g13g38g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 836g536kcal26.8g40.3g29.3g0.1g
Juustoraaste Arla Magre 17%334g937kcal97g8.4g56.9g0g
Oliiviöljy 188g1664kcal0g0g188.1g0g
Leivinjauhe 42g73kcal2.2g15.8g0g0.2g
Suola, annos 3g13g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g13879kcal473.6g1650.8g574.6g76.6g
Valittu annoskoko2500g6940kcal236.8g825.4g287.3g38.3g
Annoskoko puolitettuna1250g3470kcal118.4g412.7g143.7g19.2g
Arvot/100g100g278kcal9.5g33g11.5g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=120531