Perukan gluteeniton pannari

Sekoita aineet ja kaada uunipellille ja uuniin 225° 30min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 154 grammaa

Yorker
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 1351g855kcal40.5g64.9g47.3g0g
Kananmuna 50g(kpl)541g681kcal59.5g1.6g48.6g0g
Rypsiöljy 61g538kcal0g0g60.8g0g
Gluteeniton jauhoseos (sunnuntai), 1dl=60g487g1703kcal17g394.1g4.9g14.6g
Leivinjauhe 20g36kcal1.1g7.7g0g0.1g
Suola, annos 3g20g0kcal0g0g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g20g81kcal0g20.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g7786kcal236.2g976.8g323.2g29.4g
Valittu annoskoko2500g3893kcal118.1g488.4g161.6g14.7g
Annoskoko puolitettuna1250g1947kcal59.1g244.2g80.8g7.4g
Arvot/100g100g156kcal4.7g19.5g6.5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=121300