Perukan jauhelihasoosi

Paista jauheliha, sipulit.

Lisää muut aineet paitsi chili ja hauduta.

Lopuksi lisää chili kun nostat kasarin hellalta.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 212 grammaa

Yorker
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peuranliha keskiarvo, annos 100g2033g3192kcal443.2g0g144.3g0g
Ruskea suuruste, Maizena74g281kcal0.7g68g0.4g0g
Sipuli (kuorittu)296g80kcal3.8g14.2g0.6g5g
Paprikajauhe 30g95kcal4.4g5.4g3.8g11.1g
Suola, annos 3g22g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemijauhe/tiiviste vähäsuolainen 16g34kcal4.9g1g1.1g0.2g
Chili paprika punainen30g12kcal0.6g2.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g7387kcal915.2g182.6g300.4g32.6g
Valittu annoskoko2500g3694kcal457.6g91.3g150.2g16.3g
Annoskoko puolitettuna1250g1847kcal228.8g45.7g75.1g8.2g
Arvot/100g100g148kcal18.3g3.7g6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=121449