Pellavansiemenpatonki

Sekoita haaleaan veteen suola, soker ja hiiva.

Lisää joukkoon pellavarouhe ja jauhot.

Alusta taikina tasaiseksi ja kimmoisaksi.

Peitä taikina liinalla ja anna kohota.

Leivo kohonneesta taikinasta 3 patonkia.

Nosta leivinpaperin päälle uunipellille ja kohota hyvin.

Paista 225 asteessa n. 15min kunnes ne ovat kauniin vaalean ruskeita.

Reseptistä tulee n. 11 annosta ja yksi annos painaa n. 76 grammaa

Amanda09
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 895g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g15g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 24g97kcal0g23.8g0g0g
Hiiva, 50g149g91kcal19.5g1.6g0.6g0g
Pellavarouhe, Risetti, 1rkl = 8g448g2161kcal109.6g149g128.9g127.1g
Vehnäjauho puolikarkea 970g3327kcal98.8g678.7g11.6g33.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g11352kcal455.8g1706.2g282.2g322g
Valittu annoskoko2500g5676kcal227.9g853.1g141.1g161g
Annoskoko puolitettuna1250g2838kcal114g426.6g70.6g80.5g
Arvot/100g100g227kcal9.1g34.1g5.6g6.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=121453