Soija-juurespata

Pilko ainekset pataan (kerma lisätään vasta paistamisen jälkeen) Mausteiksi myös laakerinlehtiä, meiramia ja oreganoa.

Anna maustua 0,5-2h viileässä.

Paista 225 asteessa noin tunti.

Lisää kerma.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 190 grammaa

Vee85
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi657g0kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g548g153kcal3.3g32.6g1.1g13.7g
Lanttu 438g126kcal4.4g20.1g1.3g7.9g
Sipuli (kuorittu)438g118kcal5.7g21g0.9g7.4g
Soijarouhe, tumma, 30g110g354kcal54.7g32.8g0.5g6g
Kasvisliemikuutio (Maggi), annos 10g33g77kcal1g8.6g4.4g0g
Suola, annos 3g1.3g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 13g42kcal1.9g2.4g1.7g4.9g
Ruokakerma 10%, 3 juustoa (Valio), annos 250g219g263kcal7.4g7.9g21.9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 44g150kcal4.5g30.7g0.5g1.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g2568kcal165.8g312.2g64.6g82.8g
Valittu annoskoko2500g1284kcal82.9g156.1g32.3g41.4g
Annoskoko puolitettuna1250g642kcal41.5g78.1g16.2g20.7g
Arvot/100g100g51kcal3.3g6.2g1.3g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=122304