Susan banaanikakku

150 g margariinia
1,5 dl sokeria
2 munaa
4-5 dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
1 tl soodaa
1/2 tl suolaa
1/2 tl neilikkaa
2 tl kanelia
3-4 banaania

1. Vaahdota sokeri ja margariini.

2. Lisää munat yksitellen joukkoon koko ajan hyvin vatkaten.

3. Sekoita kuivat aineet keskenään.

4. Murskaa banaanit haarukalla.

5. Sekoita vaahtoon vuorotellen banaania ja jauhoseosta.

Paista isossa jauhotetussa kakkuvuoassa 170 asteessa n. 50-60 min.
Mausteina voit käyttää myös kanelia ja kardemummaa (jätä pois inkivääri ja neilikka).

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1124 grammaa

Susanstrand
AineksetMääräEnergiaPHRK
Leivontamargariini (Flora), annos 150g334g2236kcal0g0g267g0g
Kananmuna kuorineen punnittu303g381kcal33.3g0.9g27.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 723g2481kcal73.7g506.2g8.7g25.3g
Leivinjauhe 22g39kcal1.2g8.4g0g0.1g
Suola, annos 3g11g0kcal0g0g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g22g81kcal0.8g17.7g0.8g0g
Banaani, keskikokoinen painaa 120g801g673kcal8.8g146.6g3.2g14.4g
Sokeri 284g1152kcal0g283.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g14087kcal235.6g1926.4g613.8g79.6g
Valittu annoskoko2500g7044kcal117.8g963.2g306.9g39.8g
Annoskoko puolitettuna1250g3522kcal58.9g481.6g153.5g19.9g
Arvot/100g100g282kcal4.7g38.5g12.3g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=122406