Peruna-fetamunakas

4 keitettyä perunaa
2 pientä tai 1 iso sipuli
4 munaa
150g pakastepinaattia
1 tl öljyä
½ dl vettä
10 oliivia
100g 3% fetajuustoa
suolaa, pippuria

1. Sulata pinaatti.

2. Paista pilkottu sipuli ja keitetyt perunat pannulla öljyssä.

3. Sekoita munat, vesi, pinaatti ja mausteet keskenään.

4. Kaada munaseos peruna-sipuliseoksen päälle pannulle ja anna kypsyä.

5. Murustele feta ja laita oliivit munakkaan päälle ja anna lämmetä.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 829 grammaa

Bicca
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pinaattipakaste 150g452g63kcal8.6g1.8g2.3g5.9g
Öljyt, oliiviöljy (Bertolli Extra Vergine) 13,5 g 1 rkl15g136kcal0g0g15.1g0g
Oliivi kivetön musta rainbow72g130kcal0.4g4.1g12.3g0g
Arla Apetina Feta 3%302g332kcal54.3g6g9g0g
Vesi151g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton694g992kcal83.2g0g69.4g0g
Sipuli (kuorittu)247g67kcal3.2g11.9g0.5g4.2g
Peruna (vanha, kuorittu)567g466kcal10.2g99.8g0.6g5.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g4370kcal319.8g247.2g218.4g31.6g
Valittu annoskoko2500g2185kcal159.9g123.6g109.2g15.8g
Annoskoko puolitettuna1250g1093kcal80g61.8g54.6g7.9g
Arvot/100g100g87kcal6.4g4.9g4.4g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=12248