Sunnuntai-rouhesämpylät

Lämmitä vesi +42 asteeseen ja liota sokeri ja suola.

Yhdistä toisessa astiassa suurin osa sämpyläjauhoista ja kuivahiiva.

Yhdistä taikina-ainekset ja vatkaa lisäten samalla loput jauhot.

Lisää loppuvaiheessa huoneenlämpöinen margariini.

Anna kohota 30 min.
tee joko pyöreitä tai soikeita sämpylöitä ja anna kohota vielä liinan alla 30 min.
Voitele vedellä, ja paista 225 asteessa noin 12- 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

Krista73
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sämpyläjauho rouheinen, sunnuntai (65g)1020g3569kcal122.4g703.7g19.4g51g
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen708g5099kcal0g0g566.6g0g
Suola, annos 3g14g0kcal0g0g0g0g
Sokeri34g138kcal0g34g0g0g
Vesi708g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva (Sunnuntai), annos 11g16g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g17613kcal244.8g1475.4g1172g102g
Valittu annoskoko2500g8807kcal122.4g737.7g586g51g
Annoskoko puolitettuna1250g4403kcal61.2g368.9g293g25.5g
Arvot/100g100g352kcal4.9g29.5g23.4g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=122716