Kukkakaalikalakeitto

Keitä kukkakaalit ja kala n. 20 min ja sekoita juusto joukkoon.

Suolaa ja pippuria mausteeksi, sitten tehosekoittajalla sileäksi keitoksi.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 252 grammaa

Omit
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 744g179kcal13.5g16.4g2.2g17.1g
Kahden kalan kuutiot (Pirkka), annos 150g372g372kcal70.7g0g8.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 1241g0kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g143g400kcal27.1g0g31.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g1902kcal222.6g32.8g83.6g34.2g
Valittu annoskoko2500g951kcal111.3g16.4g41.8g17.1g
Annoskoko puolitettuna1250g475kcal55.7g8.2g20.9g8.6g
Arvot/100g100g38kcal4.5g0.7g1.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=122852