Perukan katkarapukeitto

Keitä omena ja sipuli silput kalaliemessä pehmeiksi.

Lisää kerma ja katkaravut ja mausta (1rkl curry ja 1tl cayenne) suolaa maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 513 grammaa

Yorker
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)317g86kcal4.1g15.2g0.6g5.4g
Omena, ulkomainen, keskiarvo,kuorineen365g128kcal0.7g30g0.4g5.5g
Kalaliemikuutio 16g50kcal1.6g5.5g2.3g0.2g
Vesi, vesijohtovesi 974g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 16g18kcal1.3g2.6g0.1g0.3g
Katkarapu 406g278kcal58.6g0g4.5g0g
Flora kevyt ruoka 7%406g345kcal4.1g18.3g28.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g1806kcal140.8g143.2g72.6g22.8g
Valittu annoskoko2500g903kcal70.4g71.6g36.3g11.4g
Annoskoko puolitettuna1250g452kcal35.2g35.8g18.2g5.7g
Arvot/100g100g36kcal2.8g2.9g1.5g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=123181