Kanaperunavuoka

Viipaloi perunat, sipuli ja tomaatit.

Ruskista kana kevyesti pannulla (käytä tarvittaessa öljyä).

Voitele vuoka kevyesti oliiviöljyllä.

Lado perunat, sipuli, tomaatit, kana ja tuorejuusto kerroksittain vuokaan, jätä kuitenkin perunakerros päällimmäiseksi.

Sekoita kerma ja vesi, lisää seokseen mielesesi mausteet ja suola.

Kaada vuokaan.

Kypsennä uunissa 175C kunnes perunat ovat kypsiä (n. 1½-2h).

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 349 grammaa

Tildacay
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 776g588kcal14.5g119.7g1.6g7.8g
Tomaatti 257g59kcal1.4g8.9g0.8g3.6g
Punasipuli, kuorittu, 100g119g32kcal1.6g5.7g0.2g2g
Viola tomaatti-basilika tuorejuusto (Valio), annos 200g99g159kcal7.9g4g12.9g0g
Ruokakerma 2% (Valio), annos 50g394g217kcal12.2g25.2g7.9g0g
Kariniemen kananpojan fileesuikale hunajamarinadissa514g668kcal92.5g6.7g28.2g0g
Oliiviöljy 30g264kcal0g0g29.9g0g
Vesi, vesijohtovesi 299g0kcal0g0g0g0g
Ruokasuola jodioitu 12g0.3kcal0.1g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g3973kcal260.4g340.4g163g26.8g
Valittu annoskoko2500g1987kcal130.2g170.2g81.5g13.4g
Annoskoko puolitettuna1250g993kcal65.1g85.1g40.8g6.7g
Arvot/100g100g80kcal5.2g6.8g3.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=123634