Pannukakku

Vatkaa munien rakenne rikki ja lisää maito ja suola.

Lisää jauhot koko ajan sekoittaen.

Anna taikinan turvota hetki ja kaada se voidellulle uunipellille.

Paista 225 asteessa n. 30 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 163 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 1282g584kcal38.5g61.5g19.2g0g
Kananmuna 50g(kpl)769g969kcal84.6g2.3g69.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 417g1430kcal42.5g291.7g5g14.6g
Suola, annos 3g6.4g0kcal0g0g0g0g
Margariini 80% keskiarvo26g182kcal0.1g0.1g20.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g6331kcal331.4g711.2g227.8g29.2g
Valittu annoskoko2500g3165kcal165.7g355.6g113.9g14.6g
Annoskoko puolitettuna1250g1583kcal82.9g177.8g57g7.3g
Arvot/100g100g127kcal6.6g14.2g4.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=124326