Mutakakku karppina

Sulatetaan suklaa ja oivariini, lisätään mantelijauho ja keltuaiset.

Sekoitetaan valkuaisvaahtoon ja paistetaan irtopohjallisessa voidellussa ja mantelijauholla päällystetyssä vuoassa 10 minuuttia.

Annetaan jäähtyä.

Kuulema parempaa seuraavana päivänä :)

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 93 grammaa

Katrinha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Fazer Exclusive thin dark suklaa 70%, 80g levy811g4297kcal64.1g259.5g340.5g0g
Oivariini, 80 normaalisuolainen169g1216kcal1.7g1.7g135.1g0g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g338g2027kcal70.9g22.3g182.4g0g
Kananmuna kuoreton 1182g1687kcal147.8g3.5g121.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g18454kcal569g574g1558.4g0g
Valittu annoskoko2500g9227kcal284.5g287g779.2g0g
Annoskoko puolitettuna1250g4614kcal142.3g143.5g389.6g0g
Arvot/100g100g369kcal11.4g11.5g31.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=124478