Lohi-kapriskiusaus

Kaada voideltuun vuokaan puolet jäisistä perunasuikaleista ja kevätsipuli (tai purjo).

Mausta suolalla ja pippurilla.

Levitä jäiset porkkanat, niiden päällä lohiviipaleet ja tilli sekä kaprikset.

Kaada loput perunat ja mausta suolalla ja pippurilla.

Lisää kerma.

Paista 200° 50-60 min. Tarjoa lisäksi punajuuriviipaleita ja salaattia.

Ohje on kopioitu Pirkan resepteistä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 318 grammaa

Taiska
AineksetMääräEnergiaPHRK
Perunasuikaleet (Pirkka), annos 500g983g698kcal15.7g157.2g1g0g
Käsinpoimittu kevätsipuli138g37kcal1.9g5.2g0.8g1.5g
Kirjolohifilee kylmäsavustettu 295g512kcal51.9g0g34.1g0g
Kapris, kreikkalainen (E. gavriedelis), annos 25g30g4.7kcal1g0.3g0.1g0.3g
Ruokakerma 2% (Valio), annos 50g649g357kcal20.1g41.5g13g0g
Rypsiöljyvalmiste (juokseva, keiju)14g99kcal0g0g11g0g
Kesäporkkana (Pirkka)393g98kcal2.4g20.8g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g3611kcal186g450g121.6g3.6g
Valittu annoskoko2500g1806kcal93g225g60.8g1.8g
Annoskoko puolitettuna1250g903kcal46.5g112.5g30.4g0.9g
Arvot/100g100g72kcal3.7g9g2.4g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=124957